Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghaltam ...

2015.10.15

Mindannyian, ahogy én is az életünkben meghalunk, nem egyszer, hanem többször ...

Szép szavak léteznek, de nem menekülünk és meghalunk ... meghaltam ...

 

 

Meghaltam amikor a csuklóm eltört és meghaltam amikor megoperáltak tályoggal, ahogy akkor is amikor összeveszek valakivel, mert ez az élet rendje ...

Vajon ezek a meghalások elvesznek az életünktől bármilyen értéket vagy hozzáadnak? Lássuk csak, a választ ... / ... válaszokat: - első sorban elvesznek, mert olyanok vagyunk, mint a lemerült elemek. - másod sorban meg hozzáad, mert tanulunk valamit, hisz nem véletlenül halunk meg az élet egy szeletében vagy szeletére ... Én is tanulok és figyelem a világot, ahogy engem igyekszik terelni ...

Tudom kedves olvasók, hogy nem könnyű meghalni, talán sok esetben eltemetjük magunkat, én is megtettem rövid időre, óh nagyon sokszor ... A meghalást el lehet kerülni vagy könnyen fel lehet ébredni, ha már tudjuk kezelni ... mondjuk éppen egy kis édességgel vagy valamivel amit nagyon kívánunk ... ( semmi értelemben nem alkohol és drog a megoldás ).

Meghaltam azon is, ahogy a metrón egy magyar lány telefonon magyarázza, hogy már nem drogozik, nincs nála semmi és az orvos elküldte elvonókúrára, hogy a barátját börtönbe zárták több évre ... ... igen meghaltam, mert a meglepődés mellett éreztem, hogy ez egy rossz történet, az életük egy fekete tengere .... sad

Nem az a lényeg, hogy hányszor halunk meg, de az biztos, hogy a legfontosabb a végső meghalásunk ... ott nem mindegy, hogyan távozunk az Élők sorából ... Isten Nyugtasson minden megholtat, az Örök Világosság Fényeskedjék Nekik! 

Minden további olvasónak szép estét és jó, helyes következtetések levonását kérem előtérbe helyezni és elmélkedni!

Tisztelettel Csongor !!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.22 21:43)

A meghálás, ... stációk életünkben, változás, ami rajtunk múlik, hogy tudunk-e tanulni belőle, hogy élünk-e a lehetőséggel.
Sokan meghalnak, mikor a sors mér ránk egy terhet és nem képesek újjá születni, ekkor mondjuk hogy megkeseredett valaki.
Minden alkalommal létünk darabkája meghal, ezzel párhuzamosan egy új része éled újjá fénylően, persze ha élünk a lehetőséggel.
Új célokkal, reményekkel, bizakodóan.
"Hernyóból pillangóvá változunk!"