Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meleg kérdés

2016.04.11

Sergey Lazarev - Take it off

 

Meleg, pontosabb megfogalmazásban LMBTQ téma. Voltak és lesznek míg a világ a világ. A világ változásával ez világossá vált az emberek számára. Ezt a témát nem a vallás és az evolúció szempontból kell átrágni, megvizsgálni. A vallás szempontjából sok minden bűn, az is aminek semmi köze az LMBTQ témához, az evolúció szempontjából meg nem nevezhető zsákutcának, mert sok minden más eset is létezik, ami zsákutca, például ha egy házaspár lassan már gyereket sem tud vállalni, mert alulfizettség van rengeteg balkáni és más országban, szóval ez csak az intollerancia egyik mentő esernyője, de nem zsákutca. Felfogás kérdése!

Mindentől függetlenül azt gondolom, hogy vannak bizonyos határok mindenben és mindenhol. Ezeket a határokat ha tudjuk és alkalmazzuk, nincs probléma. Az otthoni hét év sokat számít, de függ, hogy milyen nevelési módszert választ meg a szülő, mert sajnos tapasztaltam én már irtózatos nevelést is és megfelelő és kielégítőt is. Nevelés kérdése, nem függ össze azzal, hogy milyen házasságban történik, a minőség nem függ a mennyiségtől és a pénztől sem. A minőség a minőségtől függ és a mennyiség is a mennyiségtől! A szeretet is a szeretettől függ.

Emberek vagyunk mindannyian és vannak olyanok akik egyszerűen feltűnési viszketettségben szenvednek, mint ahogy az alábbi kép is mutatja:

meleg_felvonulas_2010-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A feltűnési viszketettség ellentétje a tűlzott visszafogodtság, ilusztrálva a következő képpel:

onpusztito_emberek_szokasai-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

Van olyan aki elnyomja magában és hazudik, ezáltal boldogtalanná válik:

1-1-.jpg

 

 

 

Vannak olyanok akik felvállalják és mégis normális életet tudnak élni, a határokat betartják és egyik kategóriába sem tartozik, melyeket felsoroltam, de lássuk a tökéletes meleg fotóját:

balint-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fontosnak érzem, hogy tisztázzuk nem betegségről beszélünk, hanem a kromoszomák számától és nemétől függően lesz valaki valamilyen nemi beállítottság. Ez viszont nem betegség, hanem születési adottság. A nevelés csak elősegíti a tudatossá válását annak, hogy ki is a gyerek, elsősorban ez magának a gyereknek fontos. Az igazi szülő ezt el kell fogadja, mert nem hibásak ők sem, ez így alakult és a világban nem fontos, ki hova tartozik, hanem az a fontos, tudunk e békében élni és éltetni. Tudunk e szeretni és segítő kezet nyújtani embertársunk felé. Persze én sem értek egyet sok mindennel, ami a melegek körében van, legyen az felvonulás vagy éppen nyilvános magamutogatás. Számomra vannak nagyobb problémák a világban, mint a szaporodó szegénység, lopás, háború. Sok ember foglalkozik a különböző személyek nemi identitásával, pedig lenne mit tennie a maga háza környékén. Egy asszony / egy férj foglalkozzon a családjával.

A melegeknek nehéz életük van, hisz legtöbb demagog gondolkozású szemében sokszorosan kell bizonyítson, mint egy heterószexuális. Miért van az, hogy a sok idétlen férfi a melegeket undorítónak tartja, de a leszbikus csajokat nagyon is sokra. Pedig mindkettő majdnem ugyanaz. Szerintem a férfiak irígységből tartják undorítónak a melegeket, mert bennünk jobban megbíznak a csajok, tudják, hogy nincsenek szexuális hátsó gondolatunk. Ezért nagyon sok gusztustalan álarcos meleg tünt fel, akik a csajok közelébe akarnak férközni, de elbuknak, ha nem elsőre, másodjára. Ők azok akik rontják a rendes és normális LMBTQ tagok imidzsét.

Kezdjük már el felfogni, hogy senki nem lett szegényebb és éhen sem halt attól, hogy a szomszéd meleg, leszbikus, transzfesztíta vagy akár biszexuális ... Mindenkitől lehet valamit tanulni, de az ne a rossz legyen! Én a lopást elítélem, függetlenül, hogy ki csinálja, ahogy a gyilkosságot is vagy a megcsalást.

Igen támogatom az egyneműek házasságát, a gyerekvállalásukat és a Coming Out-ot. Amíg gyerekek nőnek fel, neveltetés nélkül, higiénia nélkül, korcs és csorba családban, erőszakos és verekedős szülök vagy efajta környezetben, addig senki nem tudja megmagyarázni, hogy rossz szülő lenne két férfi vagy két nő. Főleg, hogy a szeretet ma olyan fakult szó, hogy nem mindenki ismeri az igazi jelentését. Az alkoholizmus annyira pusztít, hogy egyszerűen tönkretesz minden életet és környezetet. A drog és a többi rossz és negatív dolgok ... rengeteg ember nem alkalmas gyereknevelésre és mégis tartanak, ilyen vagy olyan okból, de a gyerek nem eszköz, ahogy ezt a sok szülő beállítja. Addig amíg találok rossz szülőket addig nem tudom elfogadni, hogy leblamálják az egynemű szülőket, s házasságkötésüket.

Köszönöm!

 

Tomboy - It's OK to be gay

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.26 09:23)

Teljesen igaz, jó példát kell mutatni.

Balassagyarmat

(Lili Berki, 2016.04.14 11:37)

nem tud öltözni cipö nemilik ruhához