Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mérgezett világ ...

2017.01.19

Állítom, hogy hajlamos a környezetem elfelejteni gondolkozni. Egyszerűen azt látom, hogy könnyű beállni a sorba és ökör szerepet játszani, ahelyett, hogy a fény fele fordulnának és alkotnának egyedit, tennének valamit ami alkotás, de nem. Mon Dieu, bon genre. Én csak mostanság csodálkoztam rá a környezetemre. Azon megsem lepődök, hogy a gyereknevelés az jobb hián egy szabad állatkerthez hasonlít. Alig tudnak valamit ezek a mai generációk, egyszerűen mindent egyszerre akarnak és a szülők hátán vagy éppen híres/hírhedt személyekkel pózolnak, ezzel kerülve be a köztudatba, a médiába. Scandaleux!

maxresdefault-1-.jpgA történet közismert, egy örökbefogadott gyerek az édesanyja nevén és hátán akar közismert tévészereplő lenni, semmibe véve anyja hírnevét, akár azt képes rossz fényben feltüntetni, de akaratának érvényt szerez. Nem tetszik ez nekem, milyen világot élünk ma már? Mindenki aki buta és rafinált, beállnak a balgák sorába és egyszerűen seggnyalókká válnak. Eh bien. Legyen ez a hazai politikában, vagy a nagyvilágban, akár a hétköznapjainkban. Tapasztalom, ahogy az országot felemeli a FIDESZ és azt támadják mindenütt aki valamilyen oknál fogva gyülöli az eszméjüket, a pártot vagy akár Orbán Viktort. Nem olyan rég olvastam, hogy Angela Merkel most már szívesen tárgyalna Donald Trump-al s pártjával. Milyen érdekes fordulat, sajnos nem újdonság

trump-655693-1-.jpgdonald-trump-kissing-angela-merkel-at-the-beach-128026-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézzünk körül, hány és hány ilyen és hasonló esettel tallálkozunk. Oh, igen csak néhány név az én környezetemből: Patak Gábor Gaba, Gál Szilárd, Lady Milán Gagastar vagy éppen VV Zsolti eredeti nevén Osváth Zsolt. Mindegyik csak felmászott valaki/valakik vagy valami/valamik hátán. Talán a Lady Milán, ő a munkáját verte nagy dobra, nem csak a "kilincseket". Környezetem is kezd elsülyedni teljesen ... azt hiszik, hogy mások helyettünk is tudnak cselekedni és tudnak dönteni. Másoktól várunk mindent és közben egyesek képesek eltiporni a sárban. Nincs igazságosság, mert korrupt világot élünk és emberek zúgolódnak, a korrupt politika ellen, de valójában ők maguk is azok, désespéré.

Egyesek azt hiszik, hogy ha elvégeznek egy egyetemet akkor már mindent tudnak. Egy és kettő, sőt több egyetem sem határoz meg intelligencia szintet vagy tudást. Semmit sem érzek, semmim sem fáj, hallgatok, nem gondolkozom és bábú leszek s rángatnak majd. ÉN NEM EZ VAGYOK! Én nekem vannak önálló gondolataim, véleményem és hangot is adok ahol csak tudok! Rengeteg ember menekül az italozásba, a drogokba. Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Miért hagyjuk, hogy így legyen ? MIÉRT?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.