Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit nektek buzik ...

2016.08.13

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. De mi is az ami nem megy? Nos a köztudatban maradni és megmaradni. Soha nem értettem, hogy miért kell szerepelni, mindegy, hogy milyen témában, mit kell kiteregetni, igazságot vagy hazugságot, csak szerepelni és ezáltal a köztudatban lenni. Igen van olyan közismert meleg, mint a Takács Milán GagaSztár, de hát ő is csak a köztudatban akar lenni, ezért kitálal felmenőiről, két pengőért ... szóval csúnyán írva és reálisan, 100 €-ért akár az anyját is megetyefetyélné. Aztán egy néhányotok pénzel fotozza magát, ahogy azt teszi Kevin Jahfett Wilraza vagy éppen Zoltán Demci, amennyiben ez a valódi neve. Oh, bizonyára azt hiszitek menők vagytok és köztudatban maradtok ... de míg az utobbi igaz, az előbbi az inkább undorító, mint menő. Az is nagy hibátok, hogy sok esetben visszaéltek a testi adottságaitokkal, de elfelejtitek, hogy a szépség mulandó és minden más testi adottság. Hiába vakoljátok tele az arcotok sminkkel, ha üressek vagytok belül ... Mind a köztudatban vagytok, de milyen áron. Gál Szilárd is ott van és probálkozik, de ez visz e előre az életben vagy csak éppen jó mulattság, de a baj még mindig az, hogy üres belülről minden, mert minél jobban akarjátok bizonygatni, hogy kik vagytok és mit akartok elérni, annál jobban bebizonyosodik hogy nem sokat értek. Az egyiketek azt se tudja miben hazudjon, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon, aztán miden héten rázzátok a piszátokat az Alteregoban vagy éppen a baszópajtában a Coxxban. Sokszor gondolkozok, hogy ez nektek mire jó? Mert ezzel jó példát sem mutattok a külvilágnak és a magatok életét pecsételitek meg örökre s azokét akik oly nagyon utánozni akarnak titeteket. ITT A BAJ, LEGINKÁBB AZ, HOGY TI AZT HISZITEK, HOGY A NAGY NYUGATI CIVILIZÁCIÓBAN ÉLTEK, DE A REALITÁS CSAK AZ, HOGY A KELETI BLOG NYUGATI HATÁRÁNÁL MAGYARORSZÁGON ÉS AZON BELÜL BUDAPESTEN!!! Most akkor jó lenne ha eszetekbe vésnétek, hogy Budapest nem Amszterdam és Magyarország nem Hollandia. Ez az egész buzi parádé is csak egy színjáték, ahova kivonaglotok és azt hiszitek jót tesztek, de a frászt, mindent elcsesztek ... mert AMI NEM MEGY, AZT NEM KELL ERŐLTETNI!!!

Nem tudom mi történik otthon és azt sem tudom, mi történik az én kis hazámban, de egy biztos, mintha mindenki kezdene megzavarodni ... Akár merre megyek és nézek, csak azt látom, hogy semmi sem tiszta, hanem zavaros és képmutatás. Ma csak éppen buziközösség ne menjen temetésre, mert a toron szétszedik egymást és közben a halott csak forgolodik odafent.

Oly nehéz ma megtalálni a helyes útat, de nem lehetetlen, s talán ha nem vágnátok fel, hogy mikor mennyit kerestek és mivel, s nem herdálnátok annyi szarra el, akkor talán sokra is vihetnétek. Szerencsétlen Milán GagaSztár nem tudja mibe vágja a fejszét, csak az lebeg előtte, hogy interjú és köztudatban szerepelni. Itt van amikor a pénz hatalom és a hatalom nem gondolkozást szül ... s ebbe könnyen bele lehet bukni, ahogy Fehér Szilárd is belebukott. Mindannyian elfelejtettétek, hogy honnan jötettek és ez a legnagyobb szégyen. Mit tudtok felmutatni? Mit? Hogy gazdag vagyok, mert szét teszem a lábam és játszodjátok a bányász és bánya játékot? Ez ma már nem rivalda fénybe illő és nem szentesíti az emberi mivoltotokat, hanem éppen hogy szarba tiporja és elcsámcsogja azt. Ezek emberekből nekem soha nem volt semmilyen  hasznom, de nekik belőllem igen nagy hasznuk volt. Azt hiszem megérett a világ és most már megszállták a muslincák.

viszontlátás ... Tschongor Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Magyarország

(Joci, 2017.12.31 17:00)

Ez minden emberre örök érvényű, amit leírtál.
És Sajnos nem fog változni.
Elég 1 birka a nyájba...

Marosvásárhely

(Simon Eva, 2016.08.17 03:25)

Rózsaszín szárnyakon !!

Budapest

(János Dinnyés, 2016.08.13 19:56)

Te is meleg vagy, ha nem akkor leszbikus!!! - csak még nem tudsz róla.

Re: Budapest

(Tschongor, 2016.08.13 19:57)

Ki?

Szilvásvárad

(Ida Bernáth, 2016.08.13 19:54)

..., hogy legyen aranyeretek!

Deurne, Belgium

(Tarnok István, 2016.08.13 17:13)

ADNÁK ÉN NEKTEK SZÁRNYAKAT KÖCSÖGÖK