Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Motiváló levél

2016.09.23

Sziasztok kedves Olvasóim. Szeretnék írni nektek e cím alatt valami nagyon fontosat! A közelmúltban találkoztam valamivel amiről tudom, hogy el kell juttassam hozzátok is! Fantasztikus érzés volt beszélgetni Horváth Zsolttal, 

14454578_1789478917962673_263383605_n-1-.jpgaki igenis képviseli mindannyiunk hétköznapjait, a maga élete a bízonyíték, hogy ez a cím, hogy "Motiváló levél" életre tud kelni az életünkben! Ez a tehetséges fiatalember budapesti születésű és 20 éves. Fiatal kora ellenére nagyon érett gondolkozása van és nagyon jól látja a hétköznapokat. Kedvenc szabadidős tevékenysége a zene és az edzés, mondhatni az a két dolog ami szükséges az egészséges élethez, hisz az edzés a testet és a szervezetet erősíti, míg a zene a lelket és a tudatot. Ő maga mondta, hogy "szarból várat épített" - amit meg is fogalmazott és Horváth Sándor alkotta a zenét, aki egyben a producere is. A Song Masters stúdióban lett felvéve a dal. Kedves Olvasóim, ezt nektek meg is mutatom, elérhető most már nálam is, nem csak a zenei világcsatornán, a youtubon.   

 

Már a bevezető nagyon hatásos és bevezet a szürke hétköznapokba. Igaz, minden szava,kiemelve néhányat: hisz kifogásokat keresünk a problémákban; példát kell mutatnunk a szegény elborult lelkeknek; értékesek vagyunk; harcosok vagyunk; porból lettünk és porrá leszünk; az életünk a templom és mi vagyunk a kereszt; mondjuk azt is, hogy csíz, majd hamar vagy később azt is, hogy hoppá; keressük a boldogságot; motiváló levél, hogy önerőből álljunk fel és keressük meg a mindennapi kenyerünket, hisz harcosok vagyunk és megtudjuk mutatni, hogy megtudjuk tenni!

Köszönöm, hogy ezt meghallgathattam és annak mégjobban, hogy ismerem az előadót. Szívből küldi mindannyiunknak és én szívből ajánlom mindenkinek és úgyanúgy gratulálok neki, minden elismerésem! Ez a szöveg, akár lehet társadalmi kritika is, nekem ez mennyei manna! A szöveg olyan őszinteséggel bír, mint akár Koncz Zsuzsa dalszövegei vagy éppen Tarján Zsófia dalszövegei a HoneyBeast együttes keretén belül. Elmondhatom, hogy üdvözöllek a komoly szakmai körökben! Ilyen fantasztikus szövegeket írtak Bencsik - Kovács Zoltán, Bródy János, Tolcsvay László, Bódi László "Cipő", Závodi Gábor.

Ez a fantasztikus rap amivel Horváth Zsolt ajándékoz meg mindenkit, annyiból még motíválóbb, mint a többi, hogy benne van a szövegben és buzdít, hogy van remény és mindenki fel tud állni, csak akarni kell, a fejben dől el minden és ez fel van építve kedves Olvasók! Benne van az is rejtve, hogy mennyire fontos a szeretet, az egymásra figyelés, az egymást való támogatás, buzdítás a jóra, a felemelkedésre, a boldogságra. Mindenképpen ne feledkezzünk meg, hogy közös a célunk és közös a végzetünk is! Köszönöm, hogy vagy kedves Zsolt és azt is, hogy ilyen fantasztikus rap-et készítettél, s ez tőlem már csak azért is nagy szó, mert eleve nem szeretem a stílust, de ez megérintett, mint szövegében, mint hangilag!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Budapest

(Zsolt Horváth, 2016.09.24 16:05)

Súlyzó meg ilyenek

Re: Re: Budapest

(Kolett Budai , 2016.09.24 16:07)

Bécs

(Tschongor Attila, 2016.09.24 02:40)

Szerintetek ... én értékelem őt....

Budapest

(Dávid Várterész, 2016.09.24 02:35)

Ilyen srácok minden bokorban teremnek

Zalaegerszeg

(Tamas Szalai , 2016.09.24 02:38)

Sajnos én is ezt gondolom