Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Motiváló levél

2016.09.23

Sziasztok kedves Olvasóim. Szeretnék írni nektek e cím alatt valami nagyon fontosat! A közelmúltban találkoztam valamivel amiről tudom, hogy el kell juttassam hozzátok is! Fantasztikus érzés volt beszélgetni Horváth Zsolttal, 

14454578_1789478917962673_263383605_n-1-.jpgaki igenis képviseli mindannyiunk hétköznapjait, a maga élete a bízonyíték, hogy ez a cím, hogy "Motiváló levél" életre tud kelni az életünkben! Ez a tehetséges fiatalember budapesti születésű és 20 éves. Fiatal kora ellenére nagyon érett gondolkozása van és nagyon jól látja a hétköznapokat. Kedvenc szabadidős tevékenysége a zene és az edzés, mondhatni az a két dolog ami szükséges az egészséges élethez, hisz az edzés a testet és a szervezetet erősíti, míg a zene a lelket és a tudatot. Ő maga mondta, hogy "szarból várat épített" - amit meg is fogalmazott és Horváth Sándor alkotta a zenét, aki egyben a producere is. A Song Masters stúdióban lett felvéve a dal. Kedves Olvasóim, ezt nektek meg is mutatom, elérhető most már nálam is, nem csak a zenei világcsatornán, a youtubon.   

 

Már a bevezető nagyon hatásos és bevezet a szürke hétköznapokba. Igaz, minden szava,kiemelve néhányat: hisz kifogásokat keresünk a problémákban; példát kell mutatnunk a szegény elborult lelkeknek; értékesek vagyunk; harcosok vagyunk; porból lettünk és porrá leszünk; az életünk a templom és mi vagyunk a kereszt; mondjuk azt is, hogy csíz, majd hamar vagy később azt is, hogy hoppá; keressük a boldogságot; motiváló levél, hogy önerőből álljunk fel és keressük meg a mindennapi kenyerünket, hisz harcosok vagyunk és megtudjuk mutatni, hogy megtudjuk tenni!

Köszönöm, hogy ezt meghallgathattam és annak mégjobban, hogy ismerem az előadót. Szívből küldi mindannyiunknak és én szívből ajánlom mindenkinek és úgyanúgy gratulálok neki, minden elismerésem! Ez a szöveg, akár lehet társadalmi kritika is, nekem ez mennyei manna! A szöveg olyan őszinteséggel bír, mint akár Koncz Zsuzsa dalszövegei vagy éppen Tarján Zsófia dalszövegei a HoneyBeast együttes keretén belül. Elmondhatom, hogy üdvözöllek a komoly szakmai körökben! Ilyen fantasztikus szövegeket írtak Bencsik - Kovács Zoltán, Bródy János, Tolcsvay László, Bódi László "Cipő", Závodi Gábor.

Ez a fantasztikus rap amivel Horváth Zsolt ajándékoz meg mindenkit, annyiból még motíválóbb, mint a többi, hogy benne van a szövegben és buzdít, hogy van remény és mindenki fel tud állni, csak akarni kell, a fejben dől el minden és ez fel van építve kedves Olvasók! Benne van az is rejtve, hogy mennyire fontos a szeretet, az egymásra figyelés, az egymást való támogatás, buzdítás a jóra, a felemelkedésre, a boldogságra. Mindenképpen ne feledkezzünk meg, hogy közös a célunk és közös a végzetünk is! Köszönöm, hogy vagy kedves Zsolt és azt is, hogy ilyen fantasztikus rap-et készítettél, s ez tőlem már csak azért is nagy szó, mert eleve nem szeretem a stílust, de ez megérintett, mint szövegében, mint hangilag!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fót

(Horváth Krisztina, 2018.09.23 08:34)

Szép napot mindenkinek!
Egy kicsit nagyon késve írok. xd De csak most láttam, ahogy rágalmazzák a művészurat aki éppenséggel az testvérem. A bizonyítékokról annyit,hogy a saját két szememmel láttam amikor írta a dalait, az elsők közt voltam mindig amikor meghallodtam egy új "szerzeményt". Szóval kíváncsi lennék arra a bizonyos "ellen bizonyítékra"
Másik részről kedves B.Krisztina, ha te esetleg jobbat tudsz, akkor kíváncsian várjuk szerintem. Ha nem, akkor fejezd be kérlek mások lejáratását azért, mert neked volt esetleg konfliktusod vele. Ez magyon éretlen viselkedésre vall, nemtudom, hogy mondták e.

Vas megye

(Mikes Jácint Tóbiás, 2018.03.07 08:58)

A stílust nem komálom annyire más előadóknál sem, ennek ellenére, ugyanúgy mint rappelő nagyjainak esetén, a mondanivaló rettentően velős és mély.
Életcèl és kitartás kell, összefogás és szeretet, mert enélkül szart sem ér az egész.
Nem ellenségeskedni kellene, hanem egymást segíteni, csak így lehet boldog egy egész nemzet.

BUDAPEST

(BARANYI KRISZTINA, 2016.09.24 15:27)

Szöveg

SZEP NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK

KERDESEIM LENNÉNEK EZ AZ URIEMBER AKI A CIKKET IRTA ERROL A "FANTASZTIKUS"
TEHETSEGTELEN FIATALROL HOGY EMLITHETI
EGY NAPON A ZENEI IPAR NAGYJAIVAL EGY SORBAN EZT A SEMMI SZAMOT AKI ARRA SEM VOLT ELEGGE EGYENES , HOGY BARKIT AKI SEGÍTETT A ZENÉBEN EGYÁLTALÁN MEGEMLITSEN ZENESZERZŐ,DALSZOVEG IROT
MERT MEG AZT SEM O ÍRTA ENNYI HATTER INFÓT!!!!!!!!
A lényeg KONCZ ZSUZSA ,BENCSIK ,BÓDI LÁSZLÓ/CIPŐ/ Nyugodjon békében STB
MINDIG ALÁZATTAL ES TISZTELETTEL ALLNAK ES ÁLTAL A ZENEIPAR PALETTÁJÁN ES EVTIZEDEK ALLAT BIZNYITOTTAK ES A MAI NAPIG MARADANDOT ALKOTNAK ES ALKOTTAK ES MINDIG TISZTELTEK A ZENÉT ES SZERENYEN Magukat sosem REKLAMOZVA ALKOTTAK ES /SEGITOIKET MINDIG MEGEMLITETTEK !!!!!ELGONDOLKODHATNA TISZTELT CIK ÍRÓ UR
KIKET KIKKEL EMLEGET EGGYATALAN EGY CIKBEN.

Re: BUDAPEST

(Tschongor , 2016.09.24 15:55)

Elsősorban bunkóság csupa nagy betűvel írni és ez ordíbálást jelent. Másodsorban én döntöm el, hogy kit említek kivel egy cikkben, ehhez neked semmi közöd kedves Baranyi Krisztina. Harmadsorban lehetséges, hogy neked nem tetszik, ellenben a véleményedet tanuld meg, hogy hogyan oszthatod meg és a fogalmazásról, helyesírásról nem is beszélve. Negyedsorban nagy tisztelője vagyok mindegyik ikonikus előadónak, sőt rajongója is, de azt gondolom nem sérült ez a tiszteletadás azáltal, hogy elismerem egy fiatalember munkáját. Azt sem szeretném elfelejteni, hogy a szövegírókat is nagyon tisztelem és becsülöm! Ötödsorban, ha nem a Zsolt írta a dalszöveget, hanem más, akkor légy szíves bizonyítsd be és bizok benne, hogy nem a bevezetőre gondoltál, mert ha igen, akkor sem olvasni és sem értelmezni nem tudsz, nem mellesleg meg sem hallgattad a dalt ... gáz vagy Krisztina

Re: Re: BUDAPEST

(BARANYI KRISZTINA, 2016.09.25 09:46)

Szöveg

Szep napot

Nos a bizonyitasrol annyit ,hogy a zenei rész teljes egészében a Song master's
Stúdió találta ki és alkotta meg
a szöveget meg egy barátja írta az eloadonak
ezzel nincs ami baj ,de akkor ne ugy jelenjen meg a CIKK tartalmában ,hogy az előadó saját alkotasarol van szo .
A zenei ipar nagyairol meg csak annyit ,hogy ok sokkal tobbel bizonyították tehetségüket mint egy-két számnál további szep napot tisztelettel Baranyi EWANX

Re: Re: Re: BUDAPEST

(Horváth Zsolt, 2016.10.05 10:06)

Kérlek kedves Baranyi Krisztina, hogy bizonyítsd be , hogy nem én írtam a szöveget. Ki lett javítva a cikk, hogy a zenét(alapot) a Song Masters Studio alkotta meg (Horváth Sándor) , de a dalszöveg az ENYÉM. Megértésedet köszönöm. Elég bántó számomra , hogy csak azért mert egy munkahelyen dolgoztunk, és csináltam egy jó pár hülyeséget(nem feltétlen szánt szándékkal) , de akkor is az hogy nem teljesítettem az elvárásoknak megfelelően és megutáltál, az nem azt jelenti hogy minden áron tönkre kell ,hogy tegyél.

Re: BUDAPEST

(Tschongor , 2016.09.24 15:59)

Nem beszélve arról, hogy hülye vagy és szerencsétlenül buta. Miért? - Mert az elején azt írtad, hogy kérdésed van, el is kezdted, csak a kérdőjel hiányzik, szóval akkor hol is van a kérdés? Mi is a kérdés? Szerintem a kérdőjel az most éppen piacozik ... te meg elkerülted a magyar irodalom és nyelvtan tanórákat!!!! Viszlát!

Re: Re: BUDAPEST

(BARANYI KRISZTINA, 2016.09.25 09:53)

Szöveg

KOSZI és bocs a helyesiraserz de gyorsan és telefonról nem mindig sikkerul
de a lényegen nem változtat ,hogy idegen tolakkal lehet ékeskedni csak nem BIZTOS ,hogy megéri hosszú távon további szep napot neked udv

Re: Re: Re: BUDAPEST

(Tschongor Attila, 2016.09.25 16:10)

Szerintem csak féltékeny vagy!!!! Nekem bizonyítékok kellenek és nem csak szóbeszéd. A másik, hogy kifogás az, hogy telefonon írsz és gyorsan, s ezért az helyesírási hibák....

Bécs

(Tschongor Attila, 2016.10.02 00:40)

Sziasztok újra a kommentelők között és szeretném felhívni, BARANYI KRISZTINA, figyelmedet arra, hogy keressél meg facebook privát oldalamon, ahol a nevem szintén Tschongor Attila és ha minden igaz, akkor egyből meg is fogsz találni engem. Kérlek írj rám, nagyon fontosat szeretnék tisztázni. HA VAN OLYAN OLVASÓ AKI ISMERI, SZÓLHAT NEKI NYUGODTAN, HOGY KERESTETIK! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK ÉS LEGFŐKÉPPEN NEKED KEDVES KRISZTINA!

BUDAPEST

(BARANYI KRISZTINA, 2016.09.25 21:06)

Szöveg

A szobeszedrol annyit, hogy a zenét a Songmasters zenei stúdió alkotta és a szöveget meg az előadó egy ismerőse írta ennyit a szobeszedrol!!!
De szerintem az irigysegrol meg annyit ,hogy en ha mar segítséggel hozok létre valamit akkor sincsen baj csak legalabb ne ugy nyilatkoztam le ,hogy minden az en saját muvem !!!!!
És mire kene irigynek lennem szerinted ?
További szép napot

Re: BUDAPEST

(Tschongor , 2016.09.26 00:23)

Kicsit nyelvtanilag hibás a fogalmazásod, de nem baj. Elnézem, habár más értelmet kap a szöveg. Te állítólag segítettél abban, hogy valami megszülessen. Eddig rendben van, tehát közöd van a zenéhez és talán a szöveghez is. Eddig még mindig Zsolt van előnyben, mert beszéltem vele és neki elhiszem, hogy ő írta a szöveget. Amennyiben nem, bizonyíték szükségeltetik. Ha nincs, akkor meg nem kell itt hadakozni a szavakkal. Téged nem ismerlek, de akkor kérlek szépen írd le, hogy szerinted mi az igazság és egyeztessünk. Ide jöhet bármilyen hivatalos bizonyíték, máskülönben csak üres fecsegésnek tartom ezt az egészet. Köszönöm szépen és bizonyítékokkal lehet érvelni Zsolt és a cikk ellen, máskülönben el kell ismerni... Dankeschön!

marosvasarhely

(sándor mária, 2016.09.25 20:10)

A dal stílusa bár nem az én világom elWkell ismerni hogy értelme van a szövegnek és akár batoritaskent lehet ajánlanEbben a kategóriában míg elég fura szövegek vannak ahoz képest ez leleksimogato.

.....

(Szoszi, 2016.09.24 18:30)

Nem ertek egyet az elozo kommentelokkel! Meghallgatatok egyaltalan a zenejet a sracnak? Nagyon jol meg van irva es eloadva. Minden amit az 'ELET' szo takar o azt megfogalmazta es eleg motivaloan:)). Mely gondolatai vannak... Igaz meg csak 20eves de ilyen adottsagokkal nagyra fogja vinni a srac!!!! Nekem nagyon tetszik es hajra ne add fel!!! Remelem meg hallhatunk rolad a zeneiparban:)))
Szep napot

Horgos

(Péter Nyári, 2016.09.24 14:44)

legközelebb ne döntött betűkkel írd az egész cikket, nagyon sz*r így olvasni

Re: Horgos

(Tschongor, 2016.09.24 14:45)

Rendben, bocsánat. :)

Re: Horgos

(Tschongor Attila, 2016.09.24 16:41)

nem azért mondtam, csak egy jótanács :)

Re: Re: Horgos

(Tschongor, 2016.09.24 16:43)

Mindenképpen köszönöm!!!

Budapest

(Kolett Budai , 2016.09.24 16:09)

És mit edzel?? Én is megyek veled edzeni :D

Re: Budapest

(Zsolt Horváth, 2016.09.24 16:04)

Testedzés