Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyílt Levél

2016.10.06

Nagyon nehéz most összeszedni a gondolataimat, hisz én magam sem vagyok túl jó érzelmi állapotban, nem beszélve a lelki megprobáltatásokról, melyek napmint nap, újabb és újabb küzdelmet nyújt nekem. Kedves Olvasóim, megnyugtatlak titeket, hogy igyekszem megnyerni az összes harcot és azt hiszem ez sikerül is, nyilván a részleteket nem árulom el, de mindenkinek a napjaiban ez benne van és a magam módján mindent megteszek, hogy a külvilág ne sok mindent lásson belőle.

Az elmúlt időszakban sok minden történt és erről szeretnék írni. Egyértelmű, hogy a legmeghatározobb esemény Október 2.-án volt és nem várt fordulat volt az, hogy nem érte el a részvételi arány az 50%-ot, így érvénytelen a népszavazás, DE azt hozzátenném, hogy a rendszerváltástól számítva, most ment el a legtöbb szavazó szavazni, s elsöprő többségben nyert a NEM-ek aránya, ami várható is volt, hisz értelmiségi személy NEM-mel szavazót, aki meg IGEN-nel az vagy politikai üzenetet akart küldeni a FIDESZ-nek vagy nemes egyszerűséggel hazaáruló ... Ez amiről dönteni kellett, nem más, mint egy olyan dolog, hogy x vagy Y beleszólhat e egy idegen család életprojektébe, a beleegyezésük nélkül. Nyilván nagy teret kapott a fizetett médiában, hogy milyen sok pénzbe került, meg, hogy az egészségügy és a tanügy roskadozik. Nos elhiszem, hogy sok pénzbe került, de nem gondolom, hogy az egészségügy és a tanügy emiatt van roskadozó állapotban. Ott kezdem, hogy a roskadozás fél politikai kérdés, mindkét szakma megéri a pénzét ma már. Az egészségügyben minden alkalommal a betegektől és azk hozzátartozóiktól csurran cseppen kis plussz pénz, nem tudom elfogadni, hogy miért is sír a szájuk ... A tanügyben hozzátenném, hogy minden évben van három hónap vakáció, ráadásul nyáron, azon felül minden ünnepekre kapnak vakációt, itt sem értem, miért sír a szájuk ... aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Nem tudják átgondolni, hogy gyakorlatilag csak félig jogós amit követelnek ... . A sztárokat meg végkép nem tudom sajnálni, főleg Magyarországon, mert amikor a szekér jól ment, feléltek mindent, s nem gondoltak az öregségre, most meg a médiában csak azon a témával kerülnek be, hogy kicsi a nyugdíjuk, hát sajnálom őket, ha lesz időm rá! Ilyen előadó Aradszky László, Zalatnay Sarolta, Medveczky Ilona és sajnos lassan lassan Korda György is. Néhányukat tisztelem és szeretem, de ettől még a valóság valóság marad. Visszatérve a népszavazásra, seretném leírni, hogy akik nem mentek el szavazni, azok egy részét megértem, hisz ha dolgoztak vagy éppen betegek voltak, nyílván távol maradtak az úrnáktól, de a többiekre mérges vagyok és megint két részre osztom őket, vagy politikai üzenetet irányítottak a FIDESZ-nek vagy pofon egyszerűséggel buták és agymosottak. Nyilván ebben az agymosásban közrejátszik az MSZP és a DK. Na most ez mindenki számára világos, mint a napfelkelte!

Nemrégiben a közösségi oldalon futott, hogy sírköveken fotózgatják magukat tini lányok és fiúk. Ez fut végig az interneten, s ezt látják az európai kultúrában a most fejlödő egyének. Tudom, hogy szélsőséges gondolkozásúak és oltári buta személyek csinálnak ilyent és hirdetik úgyanakkor. Semmi próbléma azzal, hogy egy másik kultúra hagyományait gyakorolják, csak ezt ne hírdessék. A mi kultóránkban egy sirgyalázás és halottgyalázás. Ezt azt hiszem mindenki megérti és egyet értünk abban, hogy az ilyen személyek megfelelő bűntetést kell kapjanak, felelősséggel tartoznak tetteik miatt.

Szeretném ha a kultórákat nem mosnánk össze, igyekezzünk egymás mellé helyezni, de ne egymásra.

A mai világ nehezebb mint volt. Régen más volt nehéz, az most könnyű, ami könnyű volt, az most meg nehéz. Megfordult a világ.

Mindenki őrizze meg nyugalmát és felelősségtudatát, mert ez nagyon fontos, sőt mi több, senki ne tartsa magában gondolatait, érzéseit, s csak azt ossza meg a külvilággal ami a külvilágra is tartozik. Köszönöm szépen!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.