Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Óriáspénz

2016.03.17

Óriáspénz mi lehet a mai világban? Első sorban ez:

 

 

Másod sorban talán jelenthet érzéseket, s harmad sorban embereket, negyed sorban hatalmakat és ötöd sorban bukásokat! S azt hiszem a sort valamennyien tudnánk folytatni.

Az élet egy hullámvasút és nagyon nagy mélységeket felváltja a magasságok csúcsai! Azt hiszem most az érzéseimet jellemezhetem Óriáspénz szóval és ha úgy tetszik, bebizonyosodik az életemben, hogy     " kicsi a bors, de erős ". Remélhetőleg ki is tart, hisz azért erre is sor kellett kerüljön, ha már a " cápa " azt hitte, legyőzheti a " ki érti érti, s aki nem az nem, azt hiszem nem tartozok magyarázattal senkinek, hogy a szavakkal hogyan játszok és mit vagy kit öltöztetek fel különböző szavakkal. Ettől lesz érdekes egy - egy cikkem. !!! Az érzéseim közt a szeretet és a gyűlölet is Óriáspénz, de a szerelem is kezd hízni és a ami azt hiszem a mai világ legtermészetesebb folyamata, hogy a félelem is hízik, hisz mindig félünk, s ezt nem titkolhatjuk! A barátaimat szeretem, de ha nem is tetszik, nem vethetem meg a gyűlöletet sem, egyszerűen jelen van és teret engedek neki, hadd legyen nagyfiú!

Óriáspénz lehet egy - egy ember, mint a politikában Orbán Viktór, a netcelebek közt Takács Milán Gagastar és Berkes Laura, a " keresztes hadjáratok " világában Kavics Rita ( akiről a találkozásunk után teljesen kellemes érzésekkel távoztam el ). Minden témában, minden felületen megvan az Óriáspénz ember. Talán a baráti körömben értelemszerűen a fantasztikus tehetség Feyér Zita. Titeket köszöntelek kedves emberek, habár Gagastar ígért nekem valamit, de most sem tartotta be! Nem baj, üsse kő, elnézem, ez nem az első eset és nem is az utolsó! Én is valahol Óriáspénz vagyok és hát nekünk minden tettünk is jellemezhető ezzel a címszóval! Ti mit gondoltok?

6miquru140wvkebcs-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

hqdefault-8-.jpg

 

 

10012784_717984378243718_4718508724665821742_o-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc_0375-041374-1-.jpg

 

img_20151129_185811.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Óriáspénz lehet különböző hatalmak, mint a politikában a FIDESZ, az életben Isten, a sors és " a főnök ", de ezek közül csak az utobbi tud eltünni a sülyesztőben, hisz az első kettő örök és eltüntethetetlen. A szexben értelemszerűen a dominánsok. A magyar médiában értelemszerűen Andrew G. Vajna ( Vajna András György ) hollywoodi producer. laugh

 

1-2-.jpg

 

Bukás is lehet Óriáspénz, ahogy ezt sikeresen űzi a kedves német kancellár Angela Merkel vagy talán akik ezután fognak ebbe a szakadékba beleesni!

 

merkel-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

imagesxwgfiuf7.jpg

 

S akkor érkezzen egy kis pikantéria: Részben ez nem így volt régen, de mégis, a szálak összekúszálodtak! Hogyan lehet ma helyes útat vagy legalább a híres aranyközépútat megtalálni, bejárni? Nos megtaláltam az aranyközépútat és kiegyeztem egy hatalmas találkozás keretén belül Kavics Ritával. Hamarosan szavaival térek vissza ide, készülj drágám!

folytatás ► Óriáspénz történet heartwink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Savaria

(Sepi, 2018.02.25 11:10)

A legértékesebb óriáspènz számomra:
az őszinte ölelés, mosoly, tekintet, egy jó szó.
Mindenkinek más és más, a remény, a barátság, a siker az élet bármely területén