Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szécsi Pál - gyilkosság - történések - Szécsi Katalin

2015.04.23

68654.jpgÁtgondolásaim és véleményem nem változott, Szécsi Pál halála gyilkosság és ezt csak beálcázták öngyilkosságnak! Mondhatom szép munka volt, hihető sok ember számára hisz korábban ténylegesen voltak öngyilkossági kísérletei, na de ha folytatom kedves olvasók azzal, hogy Szécsi Katalin született 1941. február 17.-én, akit édesanyja Szécsi Pállal Budapesten hagyott 1956-ban amikor Amerikába disszidált. A lejegyzett gyilkossági elméletet korábbi cikkemben olvashatták, s tovább folytatnám... Gondolkozzunk csak el, hogy az összefüggések nem lehetnek reálisak e? Szécsi Katalin könyvet szeretne írni, titkáról, ami Szécsi Pállal kapcsolatos. Annak fényében, hogy korábban megfenyegették, ne feszegesse a gyilkosság témát Szécsi Pál körül, megtartja titokként. De egyszer elhatározza könyvet ír, s mit ad Isten hát robbanás adódik lakásásban, s pont az a házrész ég le, ahol a titkokra a bizonyítékokat tartogatja, érdekes módon előre hozzák csípőprotézis műtétéjét és utána meghal, ismeretlen okból kifolyólag ... A titkot magával vitte, eltemették és a bizonyítékok elégtek. Egyben a történet! Minden megvan, Szécsi Katalint ellehetetlenítették, őt nem akarták már el tenni láb alól, de tudták, hogy ha elég az amivel bizonyítani tudja titkát, akkor megoldva az ügy. Nyilván való a helyzet állása, ugyanis mai napig nem lehet tudni, hogy a robbanást mi okozta ... Minden el van intézve, s úgy hogy senkinek ne tűnjön fel a sumákolás és az aljasság. De tévedtek, mert vannak akik tudnak olvasni a sorok közt, ahogy én is!

Isten nyugtassa őket és az örök világosság fényeskedjék Nekik! Imádott magyar legenda Szécsi Pál és az igazságot ismerő Szécsi Katalin emlékére, írtam erről a valós igazságról!

3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tchongor

(Aram, Hubay, 2018.09.20 17:28)

Kedves Attila, a bejegyzések mikor szoktak eltűnni...töröl neha?
Csak azértt kérdezem mert olvastam itt valamit de lehet még sem itt..és nem találom.

Bécs

(Tschongor, 2016.12.01 19:00)

Összegezve. Mindenkinek ismeretes Kovács Erzsi énekesnő története, szerelmes lesz Puskás Ferenc focitársába, Szűcs Sándorba. Mindketten házasok voltak, így nyugatra probáltak szökni, elkapták őket, Sándort kivégezték, Kovács Erzsi 4 év börtönt kapott. Hasonló történet lehet a háttérben Szécsi Pálnál is. A szakmában sokmindenkinek az útjában állt ez a tehetséges fiatalember. Megölték és Szécsi Katalin tudta és hitte, hogy öccsét megölték, könyvet akart írni és a bizonyítékokat örizte egy szobában. Megfenyegették, hogy ne firtassa ezt a Szécsi Pál gyilkosságot, majd egyszer leégett az a szoba, ahol Katalin a bizonyítékokat örizte. Minderről egy interjúban beszélt. Csipőprotézisének időpontját elhalasztják egy hónappal későbbre, de az eredeti időpontban meghal. Egy csipőprotézisre váró nő nem hal meg egyik napról a másikra. Szerintem őt is kóldték Pali után. Részletesen írtam több cíkket is ebben a témában, és a sok érdekesség nagyon feltűnően egybe vágnak! Köszönöm!

Re: Re: Bécs

(Tschongor, 2016.12.14 08:37)

Itt megtalálja a Nyitóoldalban. Nem derült ki semmi, mert az akkori politikusok egy része meghalt vagy már nem praktizálnak. A bizonyítékokat elégették akkor amikor akarattal csináltak tűzet Szécsi Katalin azon szobájában, ahol azokat őrizte. Nyilván ez is el lett simítva és úgy lett beállítva, mintha baleset lett volna. Aztán szépen Szécsi Katalint is küldték testvére után....

Re: Bécs

(Csongor, 2017.12.13 23:44)

..de mindez mire alapozhato? Honnan , miből lehet ezt gondolni???

www.csongorattila87.com

(Csongor Attila, 2017.08.27 05:02)

Kedves Attila , leszedne az email címem...valahogy kikerült...köszonom!

dontosi@freemail.hu

(dontosi, 2016.07.20 14:29)

..érdeklődünk, miért lenne gyilkosság Szécsi Pál halálesete, mire alapozza??
Kinek állt volna szegény útjába ennyire- S,Nagyon kívül??
Hogyan ölték meg mivel? Tudná ezt megalapozottaban kifejteni-nagyon érdekelne...

Velence

(Bartalos, 2016.06.12 22:17)

..no , igen -elég furcsa történet mert miért halt meg Szécsi Pál, kisemmizte a "jó barát...és zsarolta"
?és mi robbant fel Szécsi Katalinnál, ?sokak hiszik, hogy valóban nem véletlen...