Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015 ÚJ ÉV! :)

2015.01.10

Ahogy már észrevehettétek időnként kerül csak ki újabb és újabb cikk vagy publikáció. Köszönöm első sorban is, hogy ezt elfogadjátok és megértitek! Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek Boldog Új Esztendőt sugalljak és gondolatban / tettekben sugározzak!

Idén a szilveszter számomra ugyanott volt ahol anno tavaly, de a hangulat sokkalta forróbb volt, ugyanis a legjobb barátnőmet eljegyezték és megható, örök pillanatot okozva egymásnak legfőképpen, de a jelenlévőknek is. Ezúttal köszönöm, hogy én is részese lehettem ennek a nagyszerű pillanatnak és külön köszönetet szeretnék mondani Erikának és Csabinak, hogy barátok vagyunk, itt is és most is kívánok sok sok erőt, egészséget és boldogságot, soha el nem múló örömöket és örök élményeket! :)

Itt a következő pontban jöjjön az az ajándék amivel megleptem önmagamat, mert számomra ez nagyon kedves, aki ismer tudja miért:

img_20150110_175020-1-.jpg

Koncz Zsuzsa tavaly kiadott dupla CD és DVD, illetve egy fantasztikus füzet, amiben minden benne van ami fontos. Kérem szépen a magyar zenei paletta igazi nagy ikonja aki tavaly ünnepelte az 50 éves zenei karrierjét, jubileumi 10-ik alkalmat a budapesti Sport Arénában és csarnokban, illetve tavaly töltötte 68-ik születésnapját! Köszönöm szépen személy szerint is, hogy vagy nekünk és még szeretném, ha nagyon sokáig itt lennél, elkápráztatnál a zenei intelligenciáddal ... ! Kedves olvasók, szeretném ha tudnátok, hogy nagyon szeretlek Titeket és ezzel a következő zenével szeretnék köszönetet mondani a családomnak és barátaimnak, hogy mellettem vagytok és csipkedtek, hogy ébren maradjak! :)

hearthttps://www.youtube.com/watch?v=RQGKAppg44sheart

(Csongrádi Kata)

Mindenkinek nagyon szép estét és még egyszer nem utolsó sorban B.U.É.K.

Üdvözlettel Csongor. :)kissangel

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.