Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Advent önmgaunk esélye

2019.12.02

 

Sziasztok kedves Olvasóim. Hosszú ideje nem írtam semmit a blogomra, ezért a felvezetés jelzi, hogy távlatokból figyelem az idei Adventet. Annyit előzetesben, hogy egy tavaly készült fotóval indult minden. Semmi sem véletlen, sőt nem is létezik. Így vissza gondolva, nem csak egy emlék készült tavaly, hanem egyben egy üzenet. A végkifejletre még egyelőre nem térnék ki. Viszont az idei Adventre megadatott a lehetőség, hogy esélyt adjak önmagamnak, hogy visszatérítsem lelkemet a szívemmel a helyes útra. Itt a lehetőség az esélyt megadni önmagatoknak is. 

Adventi időszak kezdetével arra gondoltam, hogy tegyük kicsit változatossá az elkövetkező időintervallumot, mely Karácsonyig tart. Az lenne az elképzelésem, hogy tekintsünk az életünkre és igyekezzünk észrevenni a miérteket és a válaszokat. Meglepetések nincsenek, de közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és életünkhöz. Nem egyszerű, de egy jó tipp tőlem, hogy a csenddel béküljetek ki és nézzetek bátran szembe a kérdésekkel, a múlttal, s zárjátok le mindazt ami a helyére került a világ forgatagában! Higgyétek el, megváltás az eredmény. 

Mindenkinek kívánok szeretetben teljes Adventi időszakot, bátorságot erőben és egészségben. 

Így utólag egy mondat erejéig, tehát nem haltam meg, nincs semmi baj, beteljesedett egy üzenet és nem tudtam jelentkezni közel másfél hónapig, de itt vagyok veletek és nektek teljes erőbedobással! Köszönöm! 

                                           Tschongor Attila

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.