Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áldott Húsvéti Ünnepeket!

2016.03.27

Vidámabban kezdem, már annál is fogva, mert újra együtt Ünnepelhetünk és azt hiszem ez igazán nem mindennapos és nagyobb, bármelyik másik Ünnepnél, főleg ha az Ókeresztények idejébe visszatekintünk!

 

 

Ez a kis dalocska szóljon az összes hölgynek aki ide betér és velem tart! A legszebb éneket is megosztanám veletek kedves Olvasók,

 

" Téged, Isten dicsérünk ( Te deum laudamus )"

 

Húsvét himnusza - Győzelemről énekeljen -

 

Kedveseim, a mai Húsvéti Ünnep mindennél fontosabb és azt gondolom, hogy az elmúlt évek egyik legjelentősebb Ünnepe idén elkövetkezett!

Idén szeretném ha cikkemben hallható lenne a régi magyar himnusz:

 

 

A székely himnusz:      

 

Gondolkozzunk el kedves barátaim, olvasóim, mit Ünneplünk és mit miért teszünk! Minden okkal történik és nagyon fontos feltennem a kérdést, hogy ha nincs hit, akkor miért ünnepelsz és mit ? Nem kell Ünnepelni Húsvétot, ha nem hiszel benne ami a valódi tartalmát és üzenetét képvíseli. A szomszéd miatt és a finom ételekért nem kell készülődni. Itt mi emberekről , a bűneinkről van szó és Jézus haláláról, majd feltámadásáról elmélekdünk. Ha úgy tetszik te magad / mi is meghalsz / meghalunk minden egyes keresztednél / keresztünknél és minden egyes kereszt egy Húsvét nektek / nekünk. De meghalt értünk Jézus is. Szokták mondani, hogy itt a Föld maga a Pokol, Tisztítótűz és Mennyország, nos akkor mi magunk is lehetünk külön külön Jézus, s visszakanyarodva az előző gondolathoz, meghalunk a keresztünk alatt, s minden a bűneinkért van, Jézus meghalt a mi bűneinkért, hisz " Életét adta értünk, hogy megváltást hozzon nekünk! ".

Imádkozzunk és törekedjünk arra, hogy a bűneink ne okozzanak súlyos keresztet, hisz roskadunk alatta. Háború a világ minden táján és kedves olvasóim, barátaim figyeljünk egymásra és fontos, hogy hálát tudjunk adni a mosolyért, a kedves szavakért, a napsütésért és minden apró dolognak!

 

Találkozunk Jövőre is és Ünnepelhetünk Együtt!

 

 

ÖSSZETARTOZUNK!

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Antal Szűcs, 2018.03.27 20:54)

Minden békés magyarnak!

-

(Terez Vinczi Kristaly, 2018.03.27 20:47)

Viszont neked is Attila!

Budapest

(Anna Mokadem, 2018.03.27 20:44)

..viszont kívánom