Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp

2019.08.09

Horoszkóp az év hátralévő időszakára. Szerintem érdemes elolvasni.

 

Kos: Ha vétkezel és környezeted vétkessé válik, akkor a vétekért cselekedj jót, mint áldozatbemutatás és oszd meg környezeteddel, hogy ők is bemutathassák áldozatukat, hisz a világegyetem csak így tud rendet teremteni. Ajánlott a pacalpörkölt, máj és vese fogyasztása. 

 

Bika: Számolj a környezetedből mindenkit aki harminc és ötven között van. Közülük lesz aki hadkötelesen fog szembe szállni veled. Legjobban úgy tudod elkerülni, ha karmazsin fonalat tartasz magadnál. Ajánlott a kenyér és a bor fogyasztása. 

 

Ikrek: Hívd össze környezetedet és mutasd meg mit tudsz. Most jött el a te időd, hogy bizonyíts és figyelj nagyon a fogalmazásra és a hanglejtésre. Nyugodtan és kiegyensúlyozottan beszélj, tedd le asztalodra eddig elért eredményeidet és állj végre ki magadért! Ajánlott sok víz fogyasztása. 

 

Rák: Keresd meg anyósodat vagy párod édesanyját és ápolj vele jó viszonyt, ettől majd kedves lesz és segítőkész! Jóslat az egyedülállóknak, hogy ha egyszer lesz anyós(jelölt) akkor szeressétek és tiszteljétek. Fiát/lányát meg ne csaljátok, mert mindennek a vége rossz. Ajánlott árpakása fogyasztása. 

 

Oroszlán: Tegyél jót és veled is jót tesznek! Légy a környezeted lelki vezetője és hirdesd nekik jótetteid. Hidd el beérik cselekedeteid gyümölcse. Tanulni mindig jó és ez kiváltságos dolog kedves oroszlán jegyben szülöttek. Ajánlott a bőséges ételek és italok fogyasztása!

 

Szűz: A jövőben haza fog térni egy rokonod, akit régen láttál. Dalolni fogtok közösen és szeretni fogjátok egymást! A családfőnek semmiképp ne enged meg, hogy uralkodjon, ha pedig te magad vagy a családfő, akkor gyakorolj bűnbánatot, imádkozz 77 Mi Atyánk-ot. Ajánlott a böjt, legalább heti egy napot. 

 

Mérleg: Gondolkozz és törd le falaidat, mellyel körbe zártad magad. Kérj segítséget, de fontold meg kitől. Ajánlott gondolkodási idő hat nap. Ne hordj aranyat, ezüstöt, gondolj arra, hogy a szabadságod a tétje. Ajánlott fogyasztani sok kürtőskalácsot és halat, marhát, juhot. 

 

Skorpió: Utazz el Perzsiába, megfogod találni az utadnak értelmét. Írj leveleket, barátkozz és érdeklődj mindenért amit látsz és hallasz. Érezd magad otthon és ne akarj turista lenni mindenáron. Emlékbe vegyél valami arany vagy ezüst tárgyat. Ajánlott fogyasztani a helyi tradicionális ételeket. 

 

Nyilas: Látom van egy rossz dolog a nap alatt, ami elhatalmasodhat rajtad. Tartsd magad távol a gonosztól, a rosszakaróktól. Gondolj családodra, szüleidre, s nem utolsó sorban magadra. Lelked, szíved tisztaságára. Ajánlott fogyasztani gyümölcsöt, zöldséget, sok vizet és teát. 

 

Bak:  Ha elváltál, ne térj vissza. Aki nem él házasságban ne paráználkodjon minden nővel a környezetéből. Ez nyílt könyv mindenki számára és ki fog vetni a környezeted magából. Ajánlott fogyasztani marhát és juhot. Ne légy az Élet "munkanélküli szövőnője".

 

Vízöntő: Környezeted nagyon haragszik valamiért rád vagy legalábbis egy hozzád közeli személy. Vigyázz mit beszélsz, mit teszel, mert kirekesztett leszel. Mindenképpen kommunikálj sokat és találd meg azt a pontot, melyben menedéket érezhetsz. Ajánlott fogyasztani sok szárnyashúst.

 

Halak: Ne lázadj, ne erőszakoskodj, mert beszennyeződsz. Környezetedet mindig figyeld és jó szándékkal figyelmeztesd, ha rosszat készülnek cselekedni. Légy igazságos, barátságos, hátsó szándékoktól mentesen támasz embertársadnak. Ajánlott joghurtok, teák fogyasztása.

                                                         

                                             Tschongor Attila 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.